Dansk Deutsch Ellhnika English Español Français Italiano Polski Pусский Slovensko


Not logged in

Stipje tim vam na razpolago

Stipje nudi celo paleto marketinških in promocijskih storitev. V primeru, da imate izdelek, ki ga prodajate samo v enem jeziku, npr. v vseh angleško govorečih državah, in menite, da imate potencial za tržišče v drugih evropskih državah, vam lahko pomagamo. Lahko naredimo raziskavo tržišča za vaš izdelek v eni ali več evropskih držav, vam poiščemo in postavimo predvideno bazo podatkov, prevedemo vaša prodajna in pomožna gradiva, vašo spletno stran ali celo izvršimo dejansko prodajo za vas.

Prodajno gradivo

Podjetja in organizacije z novimi izdelki morajo pogosto večino svojega proračuna investirati za razvoj in promocijo novega izdelka. Dodatno gradivo za marketing, treningi za stranke in pomoč za uporabnike so pogosto pozabljeni ali opuščeni do samega konca, medtem, ko so le-ti pomembni, da je izdelek sprejet na trzišču. Pomagamo vam lahko tako, da vaše gradivo prevedemo v različne jezike. Izkušeni smo v izdelavi večjezčinih letakov, brošur, razstav ali predstavitev podjetij na CD ali DVD.

Raziskava tržišča

Bodisi, da želite raziskati eno ali več ekonomskih področij v državi po vašem izboru ali pa vas zanima samo eno področje znotraj Evrope imamo mi usposobljene ljudi, ki bodo naredili to namesto vas. Zaposleni, ki govorijo vaš jezik, so se sposobni soočiti s popolnoma drugačnimi informacijskimi viri in vedo kje pridobiti želene informacije. Kje drugje še lahko najdete tim petnajstih ali več ljudi (iz različnih jezikovnih področij), ki delajo za vas istočasno? Vaše raziskave tržišča se bomo lotili takoj in sicer v pisarni ali na terenu, odvisno od tega kakšne vrste informacij isčete. Ustvarili smo bazo tržnih podatkov, ki jo ves čas nadgrajujemo ter pripravili izvedensko mnenje o Evropskih državah. Ta podatkovna baza je na voljo vsem našim strankam, ter jo lahko uporabljate pri svojih marketinških in promocijskih projektih.

Pomožno gradivo

Preden se kupci odločijo za nakup izdelka ali storitve pogosto mine nekaj časa. Ni zgolj pomembna samo nabavna cena izdelka, pogosteje je pomemben čas potreben za trening, organizacijske spremembe ter večja pomoč uporabnikom. Razpoložljivost raznovrstnih pomožnih materialov, blaga, orodij in izdelkov lahko zelo vpliva na končno odločitev potencialnih kupcev. To je še zlasti primer pri izdelkih kot so strojna ali racunalniska oprema. Pomagamo vam lahko izdelati pomožno gradivo za vse trge, na njihovih jezikih. Lahko vam naredimo večjezično gradivo za treninge, vadnice, uporabniške priročnike ali datoteke, ki so v pomoč pri oblikovanju večjezične embalaže.Copyright © 2011 Stipje Ltd. All rights reserved